Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@22:27:49 GMT

۸ غذایی که ارزش خوردن ندارند

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۰۹۹۸۱

۸ غذایی که ارزش خوردن ندارند

تحریریه پارسینه:هرکدام از ما در شروع سال جدید تصمیم هایی را می گیریم. یکی از این تصمیم های مشترک، داشتن اندامی متناسب توام با سلامتی روحی و جسمانی است. اما لازمه این اهداف، تغذیه سالم است و باید توجه داشت همه غذاهای به ظاهر سالم، ممکن است درواقع سالم نباشند. بسیاری از این غذاها حاوی قند، چربی، کربوهیدرات و افزودنی های پنهان زیادی است پس بیایید نگاه مختصری به این غذاها بیندازیم و در کاربرد آنها احتیاط بیشتری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ماست طعم دار

ماست به عنوان ماده غذایی سالم و کاربردی برای سیستم گوارشی، به کار می رود اما باید توجه داشت ماست هایی با عنوان «طعم دار» حاوی قند زیاد است.

مکمل های پروتیینه

بنابر گفته برخی متخصصین، مصرف Protein Bar یا همان مکمل های پروتیینه، به دلیل خاصیت سیرکنندگی، برای افراد دارای رژیم لاغری، آزاد است و برای ورزشکاران حرفه ای تا حدی مناسب بوده چرا که غنی از کالری قند و چربی است اما برای افراد معمولی آزاد نیست.

غذاهای کنسروی

غذاهای کنسروی خصوصا سوپ ها، به نظر سالم و اقتصادی می آیند، اما سوپ های آماده حاوی نگهدارنده و نمک فراوان بوده و در نتیجه ارزش غذایی پایینی دارند.

غذاهای منجمد

غذاهای منجمد شاید از نظر زمان، به صرفه باشند، اما از نظر نمک و نگهدارنده های غذایی برای سلامتی، مضر هستند.

آبمیوه ها

بسیاری از شرکت های آبمیوه سازی، ادعای تولید آبمیوه های طبیعی و سالم از میوه ها را می کنند. شاید این ادعا در همه موارد دروغ نباشد، اما غالبا آبمیوه های صنعتی غنی از قند و نگهدارنده هستند و برای افراد با هدف کاهش وزن انتخاب مناسبی نخواهدبود.

اسنک های کم کالری

میان وعده های کم کالری و در عین حال خوشمزه، مثل انواع کیک و بیسکویت، شیرینی و شکلات البته از نوع کم کالری، ادعای بسیاری از تولیدکنندگان در صنف غذا است. شاید این ادعا دور از ذهن باشد اما حقیقت دارد، چون از نظر اندازه و کالری (استفاده از شیرین کننده های مصنوعی)، کوچکتر و البته مضر برای سلامتی، تبدیل شده اند.

برگرهای گیاهی

شاید در نظر شما برگرهای گیاهی کم کالری باشند اما با نگاه به برچسب غذایی و مقایسه همبرگر و برگر گیاهی متوجه خواهیدشد که از نظر کالری در یک سطح هستند.

آب گازدار

نوشیدنی های حاوی آب گازدار دارای شیرین کننده های مصنوعی مثل آسپارتام هستند که برای سلامتی مضر بوده، پس بهتر است به جای آب گازدار از آب معمولی استفاده کرد.
نوشیدن آب گازدار به افرادی که مشکلات گوارشی، زخم و ورم معده و سوزش سر دل دارند، توصیه نمی شود چرا که نوشیدنی های گازدار معده را تحریک و مشکلات آن را دوچندان می کند. علی رغم اینکه آب گازدار برای رفع عطش توصیه می شود اما اغلب دندانپزشکان، اسیدی بودن دندان ها را از جمله مضرات آب های گازدار عنوان کرده و خواستار عدم مصرف آن هستند. آب گازدار برای کودکان زیر پنج سال مضر است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۹۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟

برخی افراد به خوردن مواد غیر خوراکی مانند خاک و... تمایل دارند، گاهی این تمایل در خانم‌های باردار رخ می‌دهد که ناشی از ویار بارداری است. حال علی اصغر زنده دل، متخصص طب سنتی با حضور در یک برنامه تلویزیونی علت این تمایل به خوردن خاک یا مهر را تشریح کرد و گفت: این افراد، چون فقر آهن دارند٬ مهر می‌خورند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • میوه‌هایی که به فرایند کاهش وزن کمک می‌کند
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ۶ اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد